Дестинации

Оживејте ги сите ваши фантазии во Braemar, Scotland

Хотелот Fife Arms е обележје на Braemar.

Поранешна викторијанска куќа од 19 век, доминира во историскиот град на шкотските висорамнини.

Неодамна обновена, таа повторно беше отворена како куќа со 46 соби во декември 2018 година.

Сопствениците Iwan и Manuela Wirth работеа неуморно да создадат класично шкотско искуство во Fife Arms, со акцент на прикажување сезонски производи (да, тоа вклучува многу виски), колекција на шкотска уметност и споделувајќи ја историјата на Braemar преку индивидуално дизајнирани простории што оддаваат почит на локалното население, места и настани.

Не заборавајте да го понесете килтот.

Напиши коментар