Дестинации

Пијте Мохито додека вашите крпи се перат во Париз, Франција

Не сакате да перете? И ние.

Освен ако, сортирањето на алиштата значи и пиење на коктели.

Ви го претставуваме Лавоматик, Чуден париски бар што служи мохита со свежо испрани пешкири. Од предната страна, овој објект изгледа како уште една перална – зборуваме за машини за перење, сушари, прашок.

Сепак, притиснете го десното копче на точната машина за перење и гледајте како се отвора тајна вратакаде ќе откриете скриени скалила што водат кон барот.

Металната, стерилна околина на пералната се заменува со просторија што личи на кул, удобен стан.

Со пријатни перници, лулашки и мени со пијалоци, ова место само што го направи перењето многу попривлечно.

Напиши коментар