ШоуБиз

Подобро изгледаат во одела или тренерки? Седум славни мажи кои „освојуваат“ и на црвениот тепих и на улицата

И многу sвезди деновиве не ги соблекуваат тренерките, а на некои познати личности таквиот лежерен изглед особено им прилега.

Додека се на црвениот тепих, овие миленици на жените освојуваат со своите измазнети изданија, во мажествени и елегантни одела, но и на улица, кога носат удобни тренерки, изгледаат подеднакво привлечни.

Разговори за тоа дали мажите изгледаат подобро во одела или тренерки се воделе многу пати досега, а сега кога многумина не ги соблекуваат тренерките, оваа тема повторно стана жешка.

Погледнете ги добро фотографиите од седумте славни мажи што ги собравме во галеријата и одлучете дали изгледаат подобро во одело или тренерки.

Напиши коментар