Дестинации

ПОГЛЕД ОД МИЛИОН ДОЛАРИ, ЕЛИА БЕЈ, МИКОНОС

Миконос е совршен остров. На ридот над Елискиот залив, луксузните вили во колекцијата на Миконос имаат панорамски поглед на Егејот и околните ридови, испреплетени со варосани куќи.

Има само 18 вили, апартмани и соби, сите со различни конфигурации и индивидуален стил.

Некои имаат приватни топли кади, додека други имаат базени.

Сè е како луксузна забава во куќа, но со додадени бенефиции од пет ѕвезди, вклучувајќи спа, два ресторани, бар до базен, шатл-служба за плажата и 24-часовна услуга од батлер.

Исто така, постојат простории опремени како галерии во заедничкиот простор кои прикажуваат современи уметнички дела од грчки и европски уметници.

Погледнете!

Напиши коментар