Sweet Home

Погледнете во прекрасниот стан на Пернил Тејсбаек

Стилскиот дом на нашата омилена модна инфлуенсерка.

Признаваме, кога го видовме прекрасниот ентериер на домот на Пернил Тејсбаек во Копенхаген, не бевме нималку изненадени.

Сосема е логично дека нејзиниот беспрекорен вкус, за кој редовно сме сведоци, преку секогаш стилските комбинации на облека кои ја следат минималистичката естетика, се рефлектира и во креативните избори за украсување на нејзиниот простор за живеење.

Скандиската естетика, за која со години зуеше целиот свет, е претставена со целата нејзина слава на овој простор.

Напиши коментар