ШоуБиз

Ријана со нов туторијал за шминка

Оставете ја на Ријана да вè возбуди што повторно ќе ставите шминка!

Ако живеете без шминка додека сте во социјална дистанца, најновото видео на Рири можеби ќе ве остави да сакате да направите целосен 180. На 26 април, Ријана издаде целосен туторијал за шминка на ЈуТјуб, на кој се појавуваат нејзините ново издадени производи за Fenty Beauty. Погледнете 🙂

Напиши коментар