Убавина

Самоизолацијата е совршено време да пробате природен дезодоранс

Природните дезодоранси напреднаа многу. Додека опциите засновани на алуминиум имаат тенденција да бидат поефикасни за тешките џемпери, доколку сакате да ја одржувате рутинската убавина зелена, овие ботанички опции ќе ве одржат релативно суви и мирисаат пријатно.

Напиши коментар