ШоуБиз

СЕ ПОЈАВИ: Голата Хали Бери го сруши Инстаграм!

Дали мислиме дека ова е крај на предизвикот?

Доколку наидовте на познати и помалку познати луѓе кои носат перници во последните неколку недели, сведочевте за нов, карантин, Instagram предизвик.

Убавиците ширум светот позираа „облечени“ во постелнини, но најновата објава слободно може да го означи крајот.

Хали Бери се соблече!

„Ако мислевте дека предизвикот ќе помине без мене – се лажете“, напиша оскаровката, која ја врза црната перница на себе и покажа дека не носи гаќички!

Напиши коментар