Cafe Del Mar

Седнете на СТОЛЧЕ и започнете со вежбање: еве како да го затегнете целото тело додека седите

Вежбање на столче – можно е седејќи да изгубите калории и да го затегнете телото!

Наместо тегови, шипки и топки, можете да најдете соодветна опрема за вежбање во вашиот дом.

Вежбањето е предуслов за здравје и долговечност. Веќе немате изговор, земете стол, седнете на него и започнете да вежбате.

Овие вежби се многу едноставни и можат да ги практикуваат и луѓе кои не се во физичка кондиција, како и оние кои имаат одредени проблеми со коските и фрактури.

Иако изгледаат многу лесни, овој вид вежби помага да се разбудат мускулите, да се придвижи телото, да се поттикне отстранувањето на масните наслаги и да се затегнат посакуваните делови.

Погледнете ја целата постапка во видеото и започнете со вежбање денес!

Можете да правите некои од овие вежби на работа, во канцеларијата.

Напиши коментар