Art & Crafts

Шест трикови како да ги искористите ролните од тоалетна хартија

Важни документи и хартии можат лесно да се распоредат во замок направен од ролни тоалетна хартија.

За да направите сè да изгледа уште подобро, можете да ги обоите ролните во различни бои.

Погледнете неколку идеи за инспирација.

Напиши коментар