Bridal

Што да одбереме наместо невестинска торта ?!

Иако е време на пандемија, а многу венчавки се одложија, сепак имаме доволно време да размислуваме за нашата венчавка и да ги осмислиме сите мали детали за кога ќе дојдат подобри времиња.

Наместо торта, можете да им понудите и мафини на вашите гости на вашата венчавка.

Тие изгледаат навистина прекрасно, а ние одбравме неколку примери кои можете да ги погледнете во продолжение.

Напиши коментар