Like

Сликарка слика реални слики од очи со кои ги слави човечките емоции

Очите се огледало на нашите души, а оваа 22-годишна сликарка од Малдиви создаде еден целосен проект заснован на тоа.

Нејзиното име е Maldha Mohamed и таа создава реални слики на очи полни со емоции.

Верувам дека очите се единствениот дел од битието што може навистина да покаже ранливост на една личност рече Maldha.

Напиши коментар