Bridal

Совршени бои за летна венчавка!

Се надеваме дека пандемијата на корона вирусот накоро ќе исчезне, а во меѓувреме, за полесно помирување со домашната изолација ви нудиме неколку интересни предлози коишто можат да ја инспирираат вашата свадба.

Тоновите на една слика, дезенот на вашиот совршен фустан, дури и вашите омилени чевли. Или сето тоа!

Постојат и бесконечни опции на шеми со бои, што можат да го направат пронаоѓањето на совршената палета невозможно. Но сепак не е невозможно.

Бојата навистина може да го постави тонот на вашиот ден, затоа не ограничувајте се на само две нијанси.

Ние без напор измешавме три основни бои (црвена, жолта и сина) во различни нијанси и форми за да создадеме светла и весела прослава за вас.

Погледнете!

Напиши коментар