Cafe Del Mar

Толку едноставен трик кој нуди задоволство за паметење. Пробајте го уште денес!

Многу жени се оптеретени со идејата дека оргазмот е неопходен дел од сексот и дека мора да се постигне. Веројатно оттука потекнува и фактот дека една петтина од жените имаат проблем да го доживеат врвот на задоволството.

Многу фактори можат да влијаат на овој проблем, а најчести причини заради кои може да дојде до отсуство на оргазам се хормоналните промени или пореметување во расположението.

Испуштањето на звуци за време на сексот може да ја поттикне страста, а со тоа можете да го подобрите секусалниот живот.

Всушност, гласовите кои се произведуведуваат за време на сексот му даваат на партнерот до знаење или потврда дали прави се како што треба, како и дали уживате во неговиот перформснс.

Ако ова не ви е доволен доказ дека треба да бидете гласни за време на сексот, експертите за секс велат дека стенкањето го доведува сексот до врела точка на топење.

Иако испуштањето на звуци во спалната соба предизвикува задоволство кај многу парови, во гласното стенкање не можат да уживаат паровите со мали деца или со цимери.

Но доколку не уживате во стенкањето тоа не значи дека треба да глумите оргазам. Кога ја лажирате состојбата на еуфорија вие всушност му давате на партнерот потврда дека прави се како што треба, а тоа не е така. Порано или подоцна ќе мора да се соочите со проблемите во креветот.

Напиши коментар