Art & Crafts

Украсете ги чашите со лак за нокти

Овие уникатни мермерни чаши можете сами да ги направите – ви треба малку топла вода, бели керамички чаши и лак за нокти.

Потребни материјали:

Постапка:

1.

2.

3.

Резултат:

Предупредување: обоените чаши како овие не треба да се мијат во машина за миење садови или да се користат во микробранова печка. Однесувајте се кон нив како уникатни уметнички дела и внимателно мијте ги со рака.

Напиши коментар