Bridal

Венчавка преку пренос во живо поради корона вирусот – видео

Забраната за свадби и други јавни настани не го спречија овој пар да го „врзе јазолот“ во Slough во текот на викендот.

И покрај тоа што не беше правно признаена церемонијата, Дејвид Хауел и Бренда Ролф разменија завети пред својот пастор кој се појави на преносот во живо на YouTube.

По церемонијата, гостите беа поканети на свадбениот прием на апликацијата Zoom, а од нив беше побарано да носат свечена облека(барем од половината нагоре) и да си понесат торта за јадење.

Напиши коментар