Bridal

Веренички прстени

Иако е време на корона вирусот и советите се да седиме во самоизолација, некои од нас можеби се со саканата личност во изолација, а ние сме тука да ви дадеме малку поттик да се одлучите на следниот чекор.

Во прилог ќе видите неколку примери на веренички прстени.

Кој на вас најмногу ви се допаѓа?

1.Beaverbrooks

Прекрасен прстен од бело злато и дијамант во средина за сечиј вкус.

2. Cool Diamonds Juliet

Со овој вид на веренички прстен, буквално ќе процветате по веридбата. Прекрасен и доволно луксузен.

3. Art Deco

Можеби не сте помислиле дека друг камен, освен дијамантот, може да ја краси вашата рака при веридба, но ваков скапоцен камен сигурно ќе ве воодушеви повеќе од скромен дијамант.

4. Rennie & Co

Додека ја замислувате веридбата, на ум веројатно имате ваков прстен. Можеби ќе одберете скапоцен камен наместо дијамант што вашиот принц може да си го дозволи.

5. Art Deco

За ваков уникатен прстен и целосна уникатност, од 1930 година ќе мора да издвоите малку повеќе отколку за обичен прстен.

Но, за таа цена, барем во наредниот половина век, ќе поседувате нешто непроценливо.

Напиши коментар