Убавина

Весели и лесни: Десет парфеми што ќе сакате да ги носите дури и кога сте дома

Нежните парфеми се идеални за престој во домот.

Освежувачки, весели, лесни, ненаметливи, а сепак забележливи – ви претставуваме десет парфеми и тоалетни води што ќе сакате да ги носите дури и кога сте дома.

Погледнете во нашата галерија.

Напиши коментар