Bridal

Ви ги прикажуваме најубавите плус-сајз венчаници за 2020

Мислам дека нема потреба од коментар за венчалните фустани за девојките во плус сајз броеви од “разни причини”. 🙂

Уживајте и не очајувајте…ќе изгледате заносно!

Напиши коментар