man fashion

35 минути пилатес е сè што ви треба (ВИДЕО)

Зборавите на сите проблеми освежете го вашето тело.
После овој тренинг ќе се чувствувате многу подобро.

Дури и кога сте под стрес, вежбањето е одлична идеја.

Не само што ќе ви ги одвлече мислите, туку и на вашето тело ќе му направи одлична услуга.

Напиши коментар