Категорија

Astro&Horoscope

Категорија

Во текот на следната учебна година, Лавовите ќе ги интересира повеќе љубовта отколку за училиште, до тој степен што би можеле да го занемарат учењето поради љубов додека Ракот неволно ќе започне во новата учебна година. Судејќи според астролошките влијанија оваа учебна година ќе биде доста непредвидлива и бурна, па…