Категорија

Cafe Del Mar

Категорија

Согорувањето калории и не е толку тешко за што сведочат следниве податоци за тоа колку калории се трошат со одредена активност Трчање (8,5 км/ч) 570 калории Скијање 600 калории Качување по скали 1100 калории Скокање на јаже 550 калории Пливање, планинарење 500 калории Читање на глас 118 калории Спиење 65 калории Пишување 120 калории Пеење 122 калории Пеглање, миење…