Категорија

Cafe Del Mar

Категорија

Оваа диета е дизајнирана за максимално губење на тежината во период од 10 дена. Тие 10 дена се поделени на 5 фази. Секоја фаза трае по 2 дена. Најдобро е брокулата да се јаде свежа или барена, затоа што така ги задржува сите хранливи состојки. На менито можете да додадете…