Категорија

After Midnight

Категорија

Прва фаза – разбирање Веројатно сте забележале во последно време дека нешто не оди како што треба. Вие сте пoнапнати, повеќе раздразливи, едноставно, крајот може да се почувствува. Конечно, човек сфаќа дека тоа не е тоа тоа и дека не оди. Па, сега најважно е да разбереме дека тоа не…

И двајцата бевте ултра зафатени Луди работни распореди, службени патувања и итни непланирани задачи можат да ја саботираат врската.…