Категорија

After Midnight

Категорија

Грег Браден, научник и автор на бројни бестселери, смисли три едноставни прашања со цел да ја разбуди можноста да прифати нешто поголемо – долговечност и заздравување во животот. Начинот на кој ќе одговорите на нив ќе ви помогне да идентификувате сè што стои помеѓу вас и најцелосната љубов што го…