Категорија

Tik Tok

Категорија

ТикТок целосно експлодираше за време на карантин, бидејќи имавме на располагање безброј часови, со цел бесконечно да се движиме низ фидот, кој нема крај на оваа социјална мрежа. Иако оваа апликација е позната по смешни видеа и танцување, на неа можете да најдете и модна инспирација. Некои би рекле дека…