← НАЗАД НА БОЗА
Нега на ноктите – совети за прекрасни и здрави нокти

Нега на ноктите – совети за прекрасни и здрави нокти

Украс на убавите раце се негувани нокти. Погрешно е мислењето дека негата на нокти се состои само од лакирање на истите. Тие треба прво правилно да се...

Убавина | Нема коментари

Со кафе против целулит

Со кафе против целулит

Нема потреба повеќе да одите на скапи третмани и да трошите пари за скапи креми за да се ослободите од проблемите со целулитот. Направете сами крема...

Убавина | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk