← НАЗАД НА БОЗА

Декоративни ѕидни панели

Декоративни ѕидни панели
3264 Читања

Ѕидните панели се одличен начин да се подобри изгледот ентериерот, но и да се скријат некои негови недостатоци, како нерамните ѕидови. Со нив може и да се решат проблемите со звучна и топлинска изолација.

Панелите на компанијата 3D Surface се со иновативни форми и органски дизајн. Тие внесуваат текстура, но и го балансираат визуелно просторот. Совршени се за модерни и современи ентериери.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk