← НАЗАД НА БОЗА

Практични “островчиња” во кујната

Практични “островчиња” во кујната
2754 Читања

“ Кујнски остров” е дел од мебелот со полици кое служи како работна површина, простор за складирање, може да има во себе и вградени кујнски елементи.

Ова парче мебел стана популарно во западниот дел од педесеттите години, а модерната верзија е многу софистицирана, а во нашата галерија има сигурно доволно идеи од кој најмалку барем еден ќе одговара на вашите потреби и на вашето семејство.

Погледнете ги овие фотографии и најдете соодветна инспирација. Уживајте!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk