Art & Crafts

Заборавете на непланираните трошоци

Пред да тргнете во продавница, направете точен и детален список на потребни работи. Трудете се тој список да не го заборавите пред да одите во продавница и не купувајте беспотребни работи.

Кога ќе одите во продавница, оставете ја дома картичката и со себе земете само готовина и тоа приближно колку што ќе треба да платите.

Почнете да купувате преку интернет. Купувањето преку интернет ќе ви овозможи точно да го купите само она што ви е потребно. Ќе заштедите време и гориво за одење во продавница.

Напиши коментар