Sweet Home

Канцеларија во вашиот двор

Британската компанија Pod Space ги продава овие конструкции за во градина кои се дизајнирани да се користат како гостинска соба, студио или домашна канцеларија.

Создадена е кабина која ќе се вклопи во секој двор. Кабината е опремена со светла, полици за книги и биро.

Напиши коментар