Sweet Home

Перфектно дизајнирана куќа во Токио

Дизајнирана од страна на група архитекти, оваа куќа го одразува модерниот јапонски стил, градина на покривот, многу простор и довршен дизајн.

Погледнете можеби ќе ве инспирира за некое ваше следно реновирање на домот.

Напиши коментар