Sweet Home

Дрвена куќа која ќе ги воодушеви сите љубители на природата

За сите љубители на природата, со откривме совршениот дом. Станува збор за интересен и фасцинантен проект во Мексико, кој се состои од дрвени куќи опкружени со приватна градина, која остава без здив.

Valle de Bravo, град во Мексико, стана дом на еден фасцинантен проект кој го сочинуваат четири дрвени куќички поврзани со прекрасна градина. Во овој проект природата не претаставува украс, како што тоа е случај кај повеќето вили, тука градината живее заедно со нив, создавајќи атмосфера и допир на потребната егзотика.

Прозорите од таванот до подот, даваат една посебна перспектива, додека внатрешноста е уредена многу едноставно и функционално. Спалните соби кои се наоѓаат на горното ниво овозможуваат прекрасен поглед на шумата околу себе.

Секоја куќа има три спрата и градини на покривот. Кој не би избрал толку егзотичен дом и романтична атмосфера  за себе и својата партенрка?! Само замислете…

Angle Open Space Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

Tree Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

Four Houses Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses Entrance3 Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

Garden Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

Balcony Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

Green Details Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

Green Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

House and Lush Vegetation Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

House Detail Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

House in Mexico Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

Interior and Opening Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

Light and Wood Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

Other Bedroom Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

Reflexion Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

Stairs4 Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

Terrace2 Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

Vegetation and Open Space Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

View1 Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

By Night Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

Beautiful Details Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

Night View Private Garden in México Accommodating Four Wooden Houses

Напиши коментар