Art & Crafts

Како да направите нараквица со боите на пролетта?

Нараквиците со различни пролетни бои се вистински хит оваа сезона. Погледнете го видеото кое ви покаже како да ги направите!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z0I5GYqamQU

Напиши коментар