Art & Crafts

Направете ново секси здолниште за 2 минути!

Погледнете го видеото кое ќе ви покаже како да го освежите вашето здолниште и да добиете секси варјанта со гол стомак и интересен дел на грбот. И сето тоа за помалку од 2 минути! Потребни ви се само остри ножици!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BfpklG4fZEE#!

Напиши коментар