Art & Crafts

Направете сами: Старата маичка со нов сјај

Погледнете го видеото кое ќе ви покаже 3 начини како да ја освежите вашата стара маичка. Инспирација – модната писта: Alexander Wang, Philip Lim и Henry Holland. Ќе добиете сосем ново парче! Бидете креативни и поинакви!

http://www.youtube.com/watch?v=fvrfwQ9eYvo

Напиши коментар