Art & Crafts

Нова маичка со модерна позадина

Еве како со само неколку лесни чекори, можете вашата стара маичка да ја претворите во тренди и ефектно парче .

Another t-shirt weaving tutorial from bunte freunde. Blog's german, but the pictures tell the tale well enough!

Напиши коментар