Art & Crafts

Бидете креативни и направете прекрасни рамки за слики!

Ова е една едноставна и преефтина идеја како да ја искористите кутијата од кондури и во исто време да направите нешто на што сите ќе му се восхитуваат!

Земете ги мапите кои веќе не ги употребувате, потребни ви се ножици, лепак, слики кои сакате да ги ставите.

Хартијата треба да ја искроите и залепите. За да дојде сликата во израз ќе направите тридимензионален ефект така што ќе свиткате парче хартија и ќе го ставите под сликата и кутијата за кондури.

Погледнете и на работа:

 

144 239 327

Напиши коментар