← НАЗАД НА БОЗА

Доколку сакате да го избришете вашиот Facebook акаунт засекогаш, ова е сигурен начин!

Доколку сакате да го избришете вашиот Facebook акаунт засекогаш, ова е сигурен начин!
540 Читања

Социјалните мрежи го превземаа слободното време на човекот. Дел од нас неколкупати се обиделе решението да го најдат во бришење на профилите на Facebook, Twitter, Myspace… но, креаторите на социјалните мрежи тоа го направиле многу сложено. Од таму потребата за еден ваков веб сајт преку коj овие операции се многу поедноставни.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk