← НАЗАД НА БОЗА

Фудбалер од Днјепар му го спаси животот на капетанот на Динамо! (видео)

Фудбалер од  Днјепар му го спаси животот на капетанот на Динамо! (видео)
446 Читања

Кога се на терен, ривалството меѓу фодбалерите е огромно. Но ако станува збор за нечив живот, не оспорно е дека човечкото во нас секогаш се активира во случај на незгодна. Така Јаба Канкав е првиот кој притрча да му го спаси животот на Олег Гусев, и спречи да го проголта јазикот.

Во мечот што се оддржа во Украина помеѓу Днјепар и Динамо Киев, фудбалер од домашниот тим го спаси животот на свој колега од спротивничкиот тим.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk