Спорт

Лазаров е отсуствува од подготовките во Охрид!

Лазаров писмено го известил селекторот, дека во консултација на лекарскиот тим на Барселона, тој период ќе го искористи за тотална рехабилитација.

„Ве известувам дека по консултациите со лекарскиот тим на мојот клуб ФК Барселона нема да можам да бидам во можност да бидам присутен на собирот на машката ракометна репрезентација. Времето ќе го искористам за тотална рехабилитација за да можам да одговорам 100 отсто на обврските во останатиот дел од напорната сезона“, стои во писмото кое капитенот Кирил Лазаров го испратил на адреса на Ракометната федерација на Македонија.

Напиши коментар