Спорт

На спортот не му е важно! Кој е твојот проблем?

Спортот не знае за твоите можности или недостатоци. Спортот не може и нема простор за да разликува.

Тоа што е важно, е да се победи и да дадеш максимум од себе.

Едно прекрасно видео ни покажува делови од ѕвездите на параолимпијадата на зимските олимписки игри во Сочи!

Откако ќе заврши видеото, ќе се прашате дали се доволно силни изговорите што си ги давате секогаш кога ве мрзи да вежбате, или кога одбивате да одите на една прошетка која сигурно не е тешка.

 

Напиши коментар