Спорт

Ова се најбогатите фудалери во светот

Во прилог е листа од фудбалери кои имаат најголема сметка, односно тежината на нивното салдо е многу голема што доведе до истражување и подоцна до ова видео.

Соред резултатите од истражувањето што го спроведе Goal.com се потврдува дека Кристијано Роналдо во овој момент е најбогатиот фудбалер во светот, односно спортист со најголеми примања кога станува збор за фудбалот.

 

Напиши коментар