Спорт

Пике со најдобри зборови за Роналдо

„Можеби бил искрен кога изјави дека луѓето му се љубоморни бидејќи е згоден, богат и одличен играч “ – рекол Пике.

Пике и Роналдо беа соиграчи во Манчестер Јунајтед, период во кој Пике имал добра прилика да го запознае португалецот и тој изјави дека приватно Роналдо е навистина добра личност.

„Многу добро го познавам и тој е навистина добра личност. Неговиот јавен имиџ воопшто не одговара на неговата личност приватно“ – додава Пике.

 

Напиши коментар