Спорт

По потреба и на тренинг се плескаат газиња :)

И на напорните тренинзи фудбалерите се опуштаат. Често пати знаат да поиграат по некоја друштвена игра, со што социјално би се зближиле. Во овој случај во факултетскиот тим во  Антверпен, се плескаат нечии газиња.

Машки против женски, секој се обиде да ја погоди целта.

Напиши коментар