На иста адреса

Ден по првиот јавен настап

Убавото време дел од учесниците го искористија за релаксација покрај базенот, додека дел од нив имаа вокални подготовки. Нашиот стилист Даниел, успеа да си посвети малку време на себе, а Дизајнерот Златко очигледно беше преморен од осмислувањето на вчерашниот стајлинг.

1 2 3 5 6

7 8 9 10

 

Напиши коментар