На иста адреса

Експертите од Прима Данца ги подготвуваат станарите за големиот настап во сабота

Покрај многуте таленти, музичари, стилист и дизајнер, за кореографијата и танцот на учесниците, како и подготовки за нивните сценски изведби ќе бидат задолжени танчерите од Прима Данца.

Учесниците забрзано се подготвуваат за нивниотследен настап, а инструкторите од Прима Данца се погрижија за нивните движења на сцената.

Знаејќи го тимот на експерти кои работат со станарите од една страна, и нивниот талент од друга страна, веќе сме сигурни дека во Сабота не очекува спектакуларно шоу.

Ние со нетрпение очекуваме да видиме како ќе се претстават, а вие не заборавајте да ги следите на Алфа ТВ.

1

2

4 (1)

4 (2)

5

 

 

Напиши коментар