На иста адреса

ХОРОР ФИЛМ МЕСТО МЈУЗИКЛ ВО ШОУТО “НА ИСТА АДРЕСА“

Што точно се случи во вилата „На иста адреса“ за да во македонските медиуми се пишува за скандал и смртни закани вчера и денес?

Дали навистина причината за револтираниот однос на Горанчо беше неговиот музички вкус версус вкусовите
на сите останати учесници или по 10 дена на виделина почна да излегува вистинското лице на цимерите?
Погледнете и проценете сами:

Денес веќе тензијата речиси и да не постоеше, но дали ќе дојде до продолжување на конфликтот или до нов судир ни преостанува да видиме.
Директно на Алфа ТВ во неколку термини во текот на секој ден.

Напиши коментар