На иста адреса

Изненадување, Весна Бејбе влегува во НИА

Изненадување за гледачите и кандидатите НА Иста Адреса. Весна Бејбе Петрушевска влегува во НИА во улога на постојано жири и ментор. Конструктивна критика и вежби се првите совети кои таа им ги пренесе на натпреварувачите. Погледнете како помина првата посета:

Напиши коментар