На иста адреса

Кој се крие зад фамозниот лик на Магна Аура?

Изминатата недела учесниците имаа редовни спиритуални сеанси со Магна Аура. Дел од нејзините предвидувања се реализираа вчеравечер на првиот настап во живо На Иста Адреса. Но кој се крие зад фамозниот лик на Магна Аура? Дали е тоа познатата јасновидка што на кралицата Елизабета и прогнозирала долг живот 98 години?

01

Напиши коментар